PETICIÓ D’INFORMES DE PATRIMONI

A partir del mes de novembre de 2014 la petició d’informes de Patrimoni només es podrà efectuar de manera telemàtica.

Els projectes d’obres relatius a béns del patrimoni arquitectònic historicoartístic de nivell A, B, C, o a edificis urbanísticament considerats de nivell D, inclosos els que pertanyen a conjunts protegits, poden demanar un informe al Servei de Patrimoni. Al districte de Ciutat Vella aquest informe és obligatori per a poder sol·licitar un permís d’obres.

Per sol·licitar informes:

https://w30.bcn.cat/APPS/portaltramits/portal/channel/portal.html?&stpid=20120001024&style=ciudadano

Author:
Posted in: NOTICIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies